Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияИма малки и не чак толкова малки лечебни

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияИма малки и не чак толкова малки лечебни
Коментари Харесай

Зам.-шефът на Пирогов: Ако от 100 човека 10 не носят маски, те заплашват и останалите 90

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия

Има дребни и не чак толкоз дребни лечебни заведения, които препращат пациенти към най-големите лечебни заведения, а могат да ги поемат. Това е една от аргументите хората да чакат с часове. Това изясни в студиото на Нова телевизия зам.-директорът на „ Пирогов “ проф. доктор Николай Габровски.

„ Според мен това е абдикация на лечебните заведения “, разяснява той. Той добави, че има и доста пациенти, които идват сами и по тази причина се получава скупчване на чакащи. Друг вид е системата на Спешна помощ да демонстрира, че в избрана болница има свободно легло, само че до момента в който колата за спешна помощ стигне до нея, то към този момент е заето.

„ На всички ни е мъчно, апелирам бъдете търпеливи “, сподели още проф. Габровски.

Отговорът за какво сме на първи място по смъртност би трябвало да се търси от тези, които отхвърлят съществуването на ковид и тези, които горят маски, разяснява той. Според зам.-директорът на „ Пирогов “, огромният проблем е неспазването на ограниченията. „ Ако от 100 индивида 10 не носят маски, те заплашват и останалите 90 “, сподели той.

Почти всеки ден има нови инфектирани медици в „ Пирогов “, само че не са толкоз доста като преди. Повечето медици се заразяват отвън лечебните заведения, разяснява проф. Габровски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР